Кафемашини Ascaso

Кафе направено като от професионалист

Намалени продукти
Намалени продукти
Кафемашини вид
Кафемашини вид
Повече
Кафемашини Ascaso

Кафемашини Ascaso… Така започва историята на Хесус Аскасо, роден в малко селце в планините Хуеска, Испания. Страхотния му предприемачески дух и будния му ум, пълен с идеи, му помагат да напусне родното си място. Той се премества в Барселона. През 50-те години еспресото става популярно в цяла Европа, а съответно и в Испания. Това довежда до растеж и процъфтяване на индустрията, базирана на кафе. През 1950 година Хесус Аскасо започва работа в компания, доставяща хромирани части за еспресо машини. От 1952 до 1962 година той работи в производствена линия Gaggia, произвеждайки части за световно известната компания за кафе машини. Постепенно на пазара се появяват и други производители на машини за кафе.  

Кафемашина Ascaso Dream Black
Кафемашина Ascaso Dream Black
1,390.00 лв.
Кафемашина Ascaso Dream Black е най – емблематичната кафе машина в гамата на ASCASO за дома е проектира...
Оценено на 0 от 5

Броят на инсталираните еспресо машини става все по-голям и нараства нуждата от услуги за поддръжка и ремонт. Аскасо решава да започне производството на компоненти за всички видове еспресо кафе машини, познати на пазара по това време. През 1962 година Хесус Аскасо започва собствен бизнес, като не само произвежда, но и разпространява резервни части за кафе машини за еспресо. По-късно компанията наема търговски представители, които я въвеждат в света на професионалните дистрибутори. Прекосяват цяла Испания по дължина и ширина, показвайки на местните техници различни продукти, като парни клапани, нагревателни елементи, държатели за филтри, пръстени за уплътнения. Приемствеността между поколенията заедно с постоянното еволюционно развитие допринасят за решението на Ascaso да произвежда своия собствена линия кафе машини и мелнички за кафе.

Кафемашини Ascaso

Днес Ascaso продава продуктите си в над 95 страни и разпределя фабриката си на площ от 10 000 квадратни метра. Растежа на компанията продължава създавайки нови производствени подразделения. В бизнеса се включва и синът на основателя Хосе Луис Аскасо, като главен изпълнителен директор. Той е човекът отговорен за внедряване в производството на машини за еспресо. Желанието му е да обедини техническите познания с културата на еспресо. Така се ражда и логото, което е и философията на компанията – „За любителите на кафето“.

Кафемашини Ascaso

Компанията държи и на качеството на своите продукти. За целта е създадена строга вътрешна система за контрол, състояща се от 25 точки за проверка, извършващ се от високо квалифицирани специалисти във фабриката в Барселона. Всяка произвеждана машина се подлага на тест една по една. В лабораторията се подлагат на екстремни тестове, като се тества издръжливостта им до краен предел. Модерно машинно инженерство и компютърни системи дават информация до последния детайл за продукта и за това как работи при използване. Това несъмнено е ключов фактор за постигане на надежден и дълготраен продукт.

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T. Кафемашини Ascaso

. Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. 

Кафемашини Ascaso

Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Кафемашини Ascaso при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт

И…

Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Кафемашини Ascaso

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории
ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА