Кафе Corsini

Кафе капсули, съвместими и оригинални. Capsulissimo директен вносител на капсули от Италия за всички кафе системи.

Намалени продукти
Намалени продукти
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Кафе дози вид
Кафе дози вид
Повече
Кафе вид
Кафе вид
Повече
Кафе грамаж
Кафе грамаж
Повече
Смляно кафе вид
Смляно кафе вид
Повече
КАФЕ CORSINI

Caffe’ Corsini (КАФЕ CORSINI) се ражда в сърцето на Тоскана през 1950 година. Историята започва от Корсино Корсини, основателя. Той е този, който създава в центъра на Арецо малък “вертикален“ магазин. 

А

На последния етаж е складът за зеленото “сурово“ кафе, на по долния етаж е печенето и на приземния етаж е пакетирането и препродажбата не печенето и мляното кафе. Успехът  на КАФЕ CORSINI идва бързо, под името Caffe’ Caracas. 

Кафе капсули Corsini El Salvador 10 бр.

Капсули Corsini El Salvador 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini El Salvador 10 бр. Кадифен аромат и обгръщащо с деликатен шоколадов оттенък е идеа...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Guatemala 10 бр.

Капсули Corsini Guatemala 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Guatemala 10 бр. Характеристиките на това кафе са чиста Арабика, плътно тяло и доб...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini India 10 бр.

Капсули Corsini India 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini India 10 бр. Уникален вкус, кафе със сладки пикантни нюанси, особено подходящо за...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Colombia 10 бр.

Капсули Corsini Colombia 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Colombia 10 бр. По време на сутрешната почивка или следобяд, мекия и сладкия вкус...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Costa Rica 10 бр.

Капсули Corsini Costa Rica 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Costa Rica 10 бр. Ароматно, плътно, добре балансирано удоволствие на което трябва...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Ethiopia 10 бр.

Капсули Corsini Ethiopia 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Ethiopia 10 бр. Кафе с различен произход, подбрано, печено и смесено, за да се оси...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Kenya 10 бр.

Капсули Corsini Kenya 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Kenya 10 бр. Силния и ароматен неговият категоричен вкус го прави особено приятен...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Corsini Brasil 10 бр.

Кафе капсули Corsini Brasil 10 бр.

8.90 лв.
Кафе капсули Corsini Brasil 10 бр. Със своя мек и обгръщащ вкус и лека нотка на шоколад, това е идеално...
Оценено на 0 от 5

 

Началото

Корсино има солидни отношения с венецуелския консул.Така заедно те дават живот на името на сместа. Компанията CORSINI веднага става добре позната в града и в цялата провинция, не само благодарение на новаторската си визия, която я прави една от първите индустриализирани компании в сектора, но и на уменията на работещите там, голямо семейство за дегустация, намиране на дефекти, балансиране, препичане, мелене, винаги опиянени от добрия аромат на кафе. 

В средата на миналия век

През 1957 година компанията е оборудвана с най-съвременната фабрика, способна да произвежда по различен начин с машини за печене и модерни техники за съхранение, включително плъзгащи се колички, силози за зреене, миксери, помещения за приготвяне на смеси, зреене на печено кафе, съхранение, докато навсякъде кафето все още се смила на място. В лъскавите списание по това време пише за Caffe’ Corsini – “Авангардна компания, модел за подражание и безупречно организирана и обновена във всички си системи“. От 80-те години на миналия век Силвано Корсини, синът на Корсино, поема семейния бизнес с голяма решителност. Той расте професионално в компанията, след като завършва икономика в Университета на Флоренция. 

DOC кафе

През 1987 година, повратна точка в производството, е пускането на пазара на първото DOC кафе (контролирано наименование за произход), което бележи раждането в Италия на концепцията, приложена към продукта. Това е “Estrella del Caribe”, единствен произход на Сантодоминго, 100% арабика, първото кафе в Италия, което декларира произхода си на опаковката. Това е проста, но абсолютно революционна идея, която веднага привлича потребителя, иновация, толкова успешна, че маркира браздата и става обичайна за всички, днес повече от всякога. 

Визия

Предприемаческата визия на Силвано и неговата неуморна страст към кафето водят Caffe’ Corsini до успех. Зелената философия на компанията се реализира все повече, елиминирайки емисиите на фин прах в атмосферата – първата компания в Италия, която направи това! И достигане на над 35% от необходимата енергия благодарение на фотоволтаичния покрив от над 6000 кв.м. Призванието на Caffe’ Corsini е непрекъсната иновация, търсене на нови цели, във вечен “ренесанс“. 

Италия

Първо в Италия ние оценихме кафето DOC, след това филтърното кафе и накрая специалното кафе, нашата история е важна, която не изключва нови хоризонти, но предлага неочаквани възможности: търсенето да продължим да ви сервираме най-доброто кафе продължава.

За Вас

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно американско  кафе. Предлагаме Ви почти цялата гама от портфолиото на бранда.  

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Също така

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T..

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на капсули система при поръчка над 80.00лв. за цялата страна.

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. 

Кафе новини

Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог

Намерете ни в социалните мрежи

За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Мнения, препоръки и въпроси

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории
ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА