Първокласна марка немско кафе, произвеждано от едноимена компания от 1895

Намалени продукти
Намалени продукти
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Кафе дози вид
Кафе дози вид
Повече
Кафе вид
Кафе вид
Повече
Кафе грамаж
Кафе грамаж
Повече
Смляно кафе вид
Смляно кафе вид
Повече
КАФЕ JACOBS

Кафе Jacobs е първокласна марка немско кафе, произвеждано от едноимена компания, открита през 1895 година. Днес то е една от най-продаваните кафени напитки в Европа, но също и в Африка и постсъветските страни. Производителят притежава производствени обекти не само в страната, но и в чужбина. 

Но…

По този начин всички клиенти могат да получат само пресни продукти Кафе Jacobs, доставени от най-близкия производствен център. Освен това компанията има няколко подбранда, предлагащи различни сортове и видове кафе – пакетирано на зърна, капсули, кристално, прахообразно, лиофилизирано, смляно, ароматни блендове. 

Tassimo Jacobs Espresso Classico 16 бр.

Tassimo Jacobs Espresso Classico 16 бр.

13.90 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Classico 16 бр. Насладете се на това силно, но балансирано еспресо с плодови но...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Jacobs Espresso Ristretto 16 бр.

Tassimo Jacobs Espresso Ristretto 16 бр.

13.90 лв.
Tassimo Jacobs Espresso Ristretto 16 бр. Впуснете се в едно ароматно приключение с това силно, но добре...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Jacobs Médaille d Or 16 бр.

Tassimo Jacobs Médaille d Or 16 бр.

13.90 лв.
Tassimo Jacobs Médaille d Or 16 бр. Насладете се на мекия вкус на Médaille d’Or – добре балансирана сме...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Jacobs Caffe Crema Classico 16 бр.

Tassimo Jacobs Caffe Crema Classico 16 бр.

13.90 лв.
Tassimo Jacobs Caffe Crema Classico 16 бр. Кафе с богат аромат и умерена плътност, светло до средно изп...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso 16 бр.

Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso 16 бр.

13.90 лв.
Tassimo Jacobs Caffé Crema Intenso 16 бр. Интензивно кафе с богат вкус и изключително фин каймак – глав...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Morning Cafe XL Mild 21 бр.

Tassimo Morning Cafe XL Mild 21 бр.

15.90 лв.
Tassimo Morning Cafe XL Mild 21 бр. Започнете деня със силно и интензивно удоволствие! Насладете се на...
Оценено на 0 от 5
Tassimo Morning Cafe XL 21 бр.

Tassimo Morning Cafe XL 21 бр.

15.90 лв.
Tassimo Morning Cafe XL 21 бр. Започнете деня със силно и интензивно удоволствие! Насладете се на новот...
Оценено на 0 от 5
Други категории

Основател на марката Кафе Jacobs е Йохан Якобс. Създадена е в град Бремен, Германия. И до днес седалището на централата й се намира там. Сега е собственост на Jacobs Douwe Egberts.

История

Историята на тази марка започва с магазин, открит от 26 годишния тогава Йохан Якобс, в централната част на родния му град Бремен. В началото той търгувал с кафе, шоколад, бисквити, какао и чай. Като продавач, в продължение на няколко години, често му възлагали задача да пече кафе на зърна. Налагало се и да опитва проби от кафето. Оказало се, че той имал страхотен усет към вкуса и аромата на напитката. Неговият магазин се превръща в основата на голяма компания, благодарение на уникалната палитра кафе смеси избрани лично от него. 

Основаване

Така през 1907 година Йохан Якобс създава собствена фабрика за печене на кафе и започва да го продава първо в града, а след това и да го доставя до най-близките населени места. През 1913 година той регистрира търговската марка Jacobs, а през 1929 година въвежда своя племенник Валтер Якобс в бизнеса. През 1934 година двамата създават фабрика за печене на кафе в Бремен. През 1982 година компанията се слива с френската Chocolat Suchard и се създава Jacobs Suchard. 

Придобиване

Почти десет години по-късно, през 1993 година Jacobs Suchard става собственост на Kraft Foods. След поредица на преходи, марката е поета от Jacobs Douwe Egberts Corporation. Днес Jacobs е част от глобална структура, но е запазила своята автентичност, продавайки продуктите си в повече от 100 страни по света. Той се нарежда на второ място по популярност на планетата, отстъпвайки първото място на Nestle. Въпреки сливанията и придобиванията, тази марка успя да остане оригинална и запази не само оригиналния вкус на кафето, но и своя стил.

За Вас

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно американско  кафе. Предлагаме Ви почти цялата гама от портфолиото на бранда.  

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Също така

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T..

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на капсули система при поръчка над 80.00лв. за цялата страна.

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. 

Кафе новини

Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог

Намерете ни в социалните мрежи

За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Мнения, препоръки и въпроси

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА