Кафе капсули, съвместими и оригинални. Capsulissimo директен вносител на капсули от Италия за всички кафе системи.

Кафе Puro

Намалени продукти
Намалени продукти
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Кафе дози вид
Кафе дози вид
Повече
Кафе вид
Кафе вид
Повече
Кафе грамаж
Кафе грамаж
Повече
Смляно кафе вид
Смляно кафе вид
Повече
Кафе Puro

Кафе Puro  една история която започва в Белгия, преди повече от два века с отварянето на магазин, в който продава кафе Лео Михилсен. След повече от 100 години фамилия Михилсен и неговата любов към кафето отварят Miko Roastery. От този момент фамилията е изцяло отдадена да купува, смесва и продава невероятно изпеченoто кафе Miko. 

А

Това не беше трудна мисля, защото пристанището на Антверпен беше близо до тях, а това носеше и най-добрите сортове сурово кафе от цял свят. След още един век насам през 2005 година, наследници на фамилия Михилсен решават, че е време за нова промяна.

Кафе капсули Puro Bio Chaparral 10 бр.

Капсули Puro Bio Chaparral 10 бр.

6.60 лв.
Кафе капсули Puro Bio Chaparral 10 бр. e неповторимо еспресо, съдържащо микс от изключително висококаче...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Puro Bio Savanna 10 бр.

Капсули Puro Bio Savanna 10 бр.

6.60 лв.
Кафе капсули Puro Bio Savanna 10 бр. e неповторимо еспресо, съдържащо микс от изключително висококачест...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Puro Bio Moonson 10 бр.

Капсули Puro Bio Moonson 10 бр.

6.60 лв.
Кафе капсули Puro Bio Moonson 10 бр. e неповторимо еспресо, съдържащо микс от изключително висококачест...
Оценено на 0 от 5
Кафе на зърна Puro Bio Organic 1 кг.

Кафе на зърна Puro Bio Organic 1 кг.

35.00 лв.
Кафе Puro Bio Organic 1 кг. изключително висококачествено био кафе на зърна Арабика.
Оценено на 0 от 5
Кафе дози Puro Fairtrade Bio 100 бр.

Кафе дози Puro Fairtrade Bio 100 бр.

40.00 лв.
Дози Puro Fairtrade Bio 100 бр. за едно неповторимо еспресо, съдържащо микс от изключително висококачес...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Puro 4U Fairtrade 96 бр.

Капсули Puro 4U Fairtrade 96 бр.

60.00 лв.
Кафе капсули Puro 4U Fairtrade 96 бр. e неповторимо еспресо, съдържащо микс от изключително висококачес...
Оценено на 0 от 5

Био продукти

Тогава те обръщат сериозно внимание на Био продуктите, както и на ангажимента да спрат експлоатацията на производителите на кафе в страни от третия свят и запазване на земята. Ражда се Био кафето Puro. Промяната започва винаги първо у дома и за това тавана на фабриката е подменен със слънчеви панели за генериране на зелена енергия. От печенето на кафето се генерира топлина, която се използва за отопление на офисите на компанията. Puro е 100% био кафе. Любовта към чистата зелена планета създава Puro Fairtrade.

КАФЕ PURO

Производителите от които купуват кафе, получават по-добро заплащане за него и разликата в парите инвестират в училища и големи подобрения в земеделието. В capsulissimo.com можете да откриете съвместими капсули за системата Caffitaly и хартиени дози на Miko, а от кафе Puro разполагаме с кафе зърна, хартиени дози, съвместими капсули за системите Caffitaly и Nespresso. Докато разглеждате сайта, не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

За Вас

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно италианско кафе. Предлагаме Ви цялата гама от портфолиото на бранда.

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Също така

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T..

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Lavazza Blue капсули система при поръчка над 80.00лв. за цялата страна.

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Намерете ни в социалните мрежи

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории
ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА