Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Bialetti капсули

Иатлианско еспресо с уникален аромат за добро утро!

Брандове
Брандове
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Bialetti капсули

Bialetti капсули, за едно невероятното италианско еспресо. В Capsulissimo.com ще намерите цяло разнообразие от оригинални и съвместими капсули на системата Bialetti®. Истинско еспресо кафе във вашия дом, във всички нюанси на кафе можете да намерите в капсулите на системата Bialetti®. Компанията използва алуминиеви капсули. Те са гаранция за качество и безопасност, за едно кремообразно и кадифено еспресо. 

Знаете ли, че…

Алуминият като метал не променя вкуса и качеството на кафето. Също така той е рециклируем материал. Това е един от фактурите, който е от огромно значение за запазването на околната среда чиста. Вкусът на едно сутрешно еспресо, при 100% рециклируема капсула придава още по силен аромат на вашата чаша кафе. 

Кафе капсули Bialetti Napoli 16 бр.

Капсули Bialetti Napoli 16 бр.

14.50 лв.
Кафе капсули Bialetti Napoli 16 бр. с тях можете да се потопете в аромата на Неапол. Това еспресо е с в...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Bialetti Roma 16 бр.

Капсули Bialetti Roma 16 бр.

14.50 лв.
Кафе капсули Bialetti Roma 16 бр. са балансирана смес от най-добрите сортове Арабика и Робуста. Изключи...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Bialetti Deca 16 бр.

Капсули Bialetti Deca 16 бр.

14.50 лв.
Кафе капсули Bialetti Deca 16 бр. Лек и ароматен бленд от декофеинизирани кафета сорт Арабика и Робуста...
Оценено на 0 от 5
Други категории

При нас можете да намерите оригиналните и съвместими капсули за системата Bialetti® на конкурентна цена, различни по марка, вид и интензитет. Докато си избирате любимото кафе от тази категория не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Кафемашини

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T.

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Lavazza Firma капсули при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. 

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог

Последвайте ни в социалните мрежи

За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Въпроси мнения и предложения

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!