Baristo

Baristo е италианска компания за кафе от 1903 г. Фабриката е в град Генуа, близо до пристанището. От създаването си досега Baristo е семеен бизнес на фамилия Boasi, а майсторът пекар е Carlo Garbarino. Той е второ поколения пекар, който е израснал в фамилията и е отгледан с любовта и магията на кафето. Baristo e автентично италианско кафе спазвайки всички традиции от повече 119 г. От векове на сам пристанището в Генуа е било стратегическо място за търговия с най-добрите сортове кафе от цял свят. Именно там се раждат едни от най-добрите и известни кафе брандове в света. Водени от своята страст и любов към кафето, те създават много фабрики за производство на кафе, в които и до днес служители им работя усилено, за да изваждат автентична италианска продукция – „италианско еспресо“. Процесът за приготвяне на кафе е майсторство. За Carlo изборът на кафе зърна и специалното изпичане са част от мистерията на създаването на „кафявото злато“. Печенето се извършва чрез използването на циркулиращ горещ въздух, което до голяма степен гарантира постоянен вкус на кафето. Процесът е много стриктен по всички линии. Започва с избирането на най-добрите зелени кафени зърна, минава през пекарната и завършва с пакетирането. Кафе Baristo е много популярно и у нас. През 2010 г. е първата марка кафе в България, която се появява на хартиена чаша за кафе. През 2016 г. се появява първата линия Baristo Specialty Coffee Selection от майстора на печене Paolo Scimone. 2018 г. към тази Specialty Selection се присъединяват и Baristo Yirgacheffe и Baristo Juncalito, а през следващата година пускат на пазара лесните за приготвяне хартиени дози: Zege, Matagalpa и Patavium.
Мисията на компанията е: „Да осигурим еспресо удоволствие чрез изключителни селекции кафе, най-доброто обслужване и кафе машини“
В capsulissimo.com можете да разгледате, сравните и закупите продукти на Baristo. Може да избирате по вид, интензитет и кафе система: зърна, мляно, капсули или хартиени дози. Докато разглеждате сайта, не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно италианско кафе. Предлагаме Ви цялата гама от портфолиото на бранда.
Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване

Показване на 1–16 от 27 резултата