Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Историята на кафе Illy

Историята на кафе Illy
Историята на кафе Illy
 
Illy Coffee е световноизвестен италиански експерт по еспресо от Триест. Повече от 80 години Illy радва любителите на кафето с най-добрите кафета еспресо и капучино, произведени от Illy. Всичко започва, когато Francesco Illy създава фирмената смес на illy от девет различни зърна арабика през 1933 г. Днес Illy е известен със своя опит в смесването, печенето и производството на кафе с изключително качество и вкус.

И днес…

В тази статия ще разгледаме възхитителния италиански произход на Illy, неговото историческо пътуване и отдаденост към съвършенството, както и неговите иновации, които са позволили на Illy да остане най-добрият ценител на кафето в света.

Възхитителен италиански произход: Историята на кафе Illy

Корените на Ily датират от 1933 г., когато Francesco Illy отваря своето кафене в Триест, Италия. След като експериментира с няколко смеси, Франческо създава прецизна смес от девет различни вида арабика от Индия, Бразилия, Етиопия и Централна Америка. Тази смес от кафе се превръща в тайната на съвършения вкус, аромат и сладост на Illy, определяйки стандарта за специално кафе. 
А…
Чрез сина на Франческо, Ернесто, семейният бизнес на Или се разшири и разви, което доведе до разработването на машина за еспресо за една чаша, първата торбичка кафе за една дозаа и много други иновации. През годините характерната смес от зърна арабика на Illy остава същата, състояща се от кафе арабика от Индия, Бразилия, Етиопия и Централна Америка.

Историята на декадентските кафета Illy

Фирмената смес от девет кафета арабика на Illy става световноизвестна със своя деликатен вкус, аромат и сладост. Оттогава Ily произвежда и пече кафе, създавайки широк репертоар от вкусове и смеси, за да задоволи всеки ценител на кафето. Кафетата Ily варират от оригиналното печено еспресо арабика до ароматизирани смеси, капучино и безкофеинови варианти. Фирменото печено еспресо Арабика е балансирано за постигане на оптимално вкусово изживяване.

Възхитителните иновации в кафето: историят на кафе Illy

През годините Ily продължава да прави иновации и да представя нови кафе продукти и иновации. През 1997 г. Illy представи първата еспресо машина за една порция, за да осигури лесен и удобен начин за приготвяне на еспресо. През 2013 г. Illy изобрети първата торбичка кафе за една порция, елиминирайки необходимостта от смилане и набиване. Последната иновация на Illy е машината за еспресо Auto Cappuccino, която предлага безпроблемен начин да се насладите на перфектно капучино.

Намиране и запазване на съвършенството: ангажиментът на Illy

Ангажиментът на Ily към качеството е непоколебим от 1933 г. Illy винаги е търсил най-висококачествените кафета арабика от целия свят и е добавил строги процеси на сортиране и най-съвременна технология за печене, за да гарантира най-високите стандарти за всяка смес. От снабдяването през печенето до варенето, Illy се ангажира да произвежда кафе с най-добър вкус и качество.

Насладете се на перфектния вкус на Illy: Използване на най-добрите съставки

Фирмената смес от зърна арабика на Ily се добива от най-добрите плантации в Индия, Бразилия, Етиопия и Централна Америка. Всеки сорт боб е внимателно сортиран и смесен, за да се създаде оптимален вкус. След това тези зърна се изпичат внимателно, за да се заключи в отличителния аромат и вкус на еспресото Illy. Illy добавя и други съставки като захар и шоколад, за да изработи своите ароматизирани смеси.
Почит към десетилетията превъзходство на кафето Illy
Ангажиментът на Ily към високи постижения, иновации и качество го превърна в лидер в света на кафето. Illy е получила множество награди и отличия от известни експерти по кафето за качеството на своето кафе и революционните си иновации. Illy дори е включен в списъка на ЮНЕСКО за нематериално културно наследство като признание за прочутата му традиция в приготвянето на кафе.

Наслаждавайки се на вкусовете на най-доброто кафе в света: Illy

Illy е олицетворение на съвършенството на кафето, от характерната смес от зърна арабика до ангажимента си за намиране и запазване на перфектния вкус. От своето изработено от Illy еспресо и капучино до гамата си от ароматизирани смеси, Illy предлага изискана гама от вкусове за ценителите на кафето. С повече от 80 години опит в усъвършенстването на своя занаят, Illy е най-доброто кафе изживяване.

Историята на кафе Ily, заключение

Повече от 80 години Illy Coffee предоставя на света най-висококачественото кафе изживяване. От своето еспресо, произведено от Illy, до еспресо машини за една порция и аромати, Illy е най-добрата дестинация за изискано кафе. Независимо дали предпочитате оригиналното печено еспресо Арабика или ароматизирана смес, Illy има по нещо за всеки. Насладете се на вкуса на най-доброто кафе в света с Illy.
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Кафе Робуста: Силно, земно и ценено
Кафе новини
Coffee Master

Кафе Робуста: Силно, земно и ценено

Кафето, напитката без която света няма да е така бодър и свеж, но произходът му е всъщност в Африка. Първите сведения за неговото съществуване датират от 10 век, когато е било открито в Етиопия. Оттам то бързо се разпространява в съседните страни, включително Йемен, където се развива и технологията за обработка на кафеените зърна.

ПОВЕЧЕ »
Историята на кафето в Европа
Кафе новини
Coffee Master

Историята на кафето в Европа

Кафето, напитката без която света няма да е така бодър и свеж, но произходът му е всъщност в Африка. Първите сведения за неговото съществуване датират от 10 век, когато е било открито в Етиопия. Оттам то бързо се разпространява в съседните страни, включително Йемен, където се развива и технологията за обработка на кафеените зърна.

ПОВЕЧЕ »
Историята на еспресото
Кафе новини
Coffee Master

Историята на еспресото

Еспресото – това кафе със силно изразен вкус и аромат, което стана неизменна част от живота на милиони хора по света. Неговата история е тъкана със загадъчни събития, страстни открития и иновации, които са променили начина, по който хората консумират и се наслаждават на кафето.

ПОВЕЧЕ »
Стандарти и видове кафе капсули
Кафе новини
Coffee Master

Стандарти и видове кафе капсули

Кафе капсулите са удобна и лесна за приготвяне алтернатива на традиционното приготвяне на кафе. Те са опаковани в индивидуални капсули, които се поставят в кафемашина, която след това ги перфорира и излива гореща вода през кафето.

ПОВЕЧЕ »

Свързани продукти