Кафе Richard

Продуктите са представени на множество международни изложения

Кафе Richard

Кафе Ричард е френска компания за кафе, основана през 1892 г. от Морис Ричар. Продуктите са представени на множество международни изложения и събития и са популярни в цяла Европа и света. През 2007 г., компанията бе закупена от италианската компания Luigi Lavazza S.p.A. Кафе Ричард запазва своята независимост и идентичност на вкуса. Продуктите се продават в различни формати – кафе на зърна, мляно кафе и капсули съвместими с Nespresso.
Компанията активно работи за подобряване на жизнените условия на кафето като част от инициативата “Безопасен и устойчив кафе”. Те работят с производители, за да гарантират качествено кафе и убедени са, че само с устойчиви практики могат да продължат да създават висококачествени продукти.

Предимството на кафе Richard

Високото качество на кафето, което се постига чрез използването на селектирани сортове арабика и робуста. Които се смесват в пропорции, определени според рецептата на компанията. Кафето се приготвя на специализирани машини, които контролират дозирането и пресирането на кафето. А това прави всяка чаша кафе със съвършен вкус и аромат. Компанията се фокусира върху устойчивото производство на кафе. Тя се стреми да намали отпадъците и да подпомага биоразнообразието в регионите, от където произхождат кафе зърната. Красивият и иновативен дизайн на опаковките на кафето, които използват еко материали, е още едно предимство на компанията Richard и ги прави подходящи за подарък за любителите на кафето.

Кафенета  кафе RichardRichard

Richard е многообразна мрежа от кафета, която предлага различни видове за своите клиенти. Можете да се насладите на класическо кафе, капучино, лате, американо и еспресо, приготвени с вкусен еспресо от висококачествени зърна от цял свят.
Richard предлага и широка гама от специални напитки, като например френска ванилия Лате, Хазелнът пралин Лате, Карамел Макиато и други. За по-вкусни предложения можете да опитате десертите, като например Чийзкейк, Бисквитки и Кроасани.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Стандарти и видове кафе капсули
Кафе новини
Coffee Master

Стандарти и видове кафе капсули

Кафе капсулите са удобна и лесна за приготвяне алтернатива на традиционното приготвяне на кафе. Те са опаковани в индивидуални капсули, които се поставят в кафемашина, която след това ги перфорира и излива гореща вода през кафето.

ПОВЕЧЕ »
10 интересни факта за еспресото
Кафе новини
Coffee Master

10 интересни факта за еспресото

Еспресото е един от най-популярните видове кафе в света. То е концентрирана, плътна и богата на вкус напитка, която се приготвя с гореща вода под налягане през смляно кафе.

10 интересни факта за еспресото, които може би не знаете:

ПОВЕЧЕ »
Най-популярните кафе капсули
Кафе новини
Coffee Master

Най-популярните кафе капсули

Кафе капсулите са удобен и лесен начин за приготвяне на кафе. Те са предварително дозирани и опаковани, което ги прави лесни за съхранение и използване. Най-популярните кафе капсули в България са тези на Nespresso. Компанията е лидер на пазара на капсулно кафе в страната и предлага широка гама от капсули с различни вкусове и аромати.

ПОВЕЧЕ »

Свързани продукти

ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА