Philips EP4341/50, кафе магията е тук

Кафемашина Philips EP4341/50

Philips EP4341/50, кафе магията е тук….

Търсите ли нова машина за еспресо? Ако е така, еспресо машината Philips EP4341/50 си струва да се види. Тази машина има всички функции, от които се нуждаете за вашето сутрешно еспресо. От прецизната система за контрол на температурата до ефективната технология за пара, ето изчерпателен преглед на това, което тази машина може да предложи.

Philips EP4341/50, управление

Контролен панел. В сърцето на машината за еспресо се намира контролният панел, който разполага с четири осветени бутона. Тези бутони ви позволяват да контролирате всичко – от температурата до количеството вода и еспресо, което искате да приготвите. Контролният панел разполага и с настройка за самопочистване, така че не е нужно да си мръднете пръста, когато става въпрос за почистване на вашата машина за еспресо.

Philips EP4341/50, абсолютен контеол на температурата

Система за контрол на температурата. Освен осветените бутони, системата за контрол на температурата на тази машина за еспресо също заслужава внимание. Системата за прецизна температура на водата на машината осигурява перфектни температури на водата, за да гарантира, че вкусът на вашето еспресо е точният.

Philips EP4341/50, силата на парата

Steam технология. Когато става въпрос за еспресо, парата трябва да е също толкова перфектна, колкото и контролът на температурата. Парната технология на тази машина е насочена към осигуряване на добра пяна на еспресото, текстуриран слой, който е резултат от перфектната комбинация от налягане на парата и температура.

Philips EP4341/50, чашите ВИНАГИ са топли

Нагревател за чаши. За тези, които обичат да приготвят еспресото си горещо и бързо, нагревателят за чаши на машината за еспресо Philips EP4341/50 е идеален. С тази функция можете да поддържате до четири чаши топли, преди да започнете да приготвяте вашето еспресо.

Philips EP4341/50, обощение

Като цяло машината за еспресо Philips EP4341/50 е отличен избор, ако търсите надеждна и мощна машина за еспресо. Със своята прецизна система за контрол на температурата и технология за пара, тази машина със сигурност ще произвежда невероятни еспресо напитки отново и отново.

{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Стандарти и видове кафе капсули
Кафе новини
Coffee Master

Стандарти и видове кафе капсули

Кафе капсулите са удобна и лесна за приготвяне алтернатива на традиционното приготвяне на кафе. Те са опаковани в индивидуални капсули, които се поставят в кафемашина, която след това ги перфорира и излива гореща вода през кафето.

ПОВЕЧЕ »
10 интересни факта за еспресото
Кафе новини
Coffee Master

10 интересни факта за еспресото

Еспресото е един от най-популярните видове кафе в света. То е концентрирана, плътна и богата на вкус напитка, която се приготвя с гореща вода под налягане през смляно кафе.

10 интересни факта за еспресото, които може би не знаете:

ПОВЕЧЕ »
Най-популярните кафе капсули
Кафе новини
Coffee Master

Най-популярните кафе капсули

Кафе капсулите са удобен и лесен начин за приготвяне на кафе. Те са предварително дозирани и опаковани, което ги прави лесни за съхранение и използване. Най-популярните кафе капсули в България са тези на Nespresso. Компанията е лидер на пазара на капсулно кафе в страната и предлага широка гама от капсули с различни вкусове и аромати.

ПОВЕЧЕ »

Свързани продукти

ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА