Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Кафемашини DeLonghi

Качеството и вкуса на истинското италианско еспрессо

Кафемашини вид
Кафемашини вид
Повече
Кафемашини DeLonghi

Кафемашини DeLonghi, качество от слънчева Италия… Компания De` Longhi е създадена през 1974 година. Първият й продукт е маслен радиатор, който има огромен успех на пазара. Той е проектиран да посрещне енергийните нужди на семействата по времето на първата петролна криза. Радиаторът бързо навлиза в домовете на милиони семейства. През периода 1975 – 1980 години производствената гама се разширява и успехът и разпознаваемостта на марката растат. От първите радиатори до електрически нагреватели с вентилатор и каталитични печки, нивото на ефективност и иновация се превръщат в запазена марка, характеризираща De` Longhi.

Кафемашина Delonghi Icona Vintage

Кафемашина Delonghi Icona Vintage

399.00 лв.
Кафемашина Delonghi Icona Vintage е символ на италианския дизайн, изтънчен стил и начин на живот. Vinta...
Оценено на 0 от 5
Кафемелачка Delonghi KG 79. - 1

Кафемелачка Delonghi KG 79

129.00 лв.
Кафемелачка Delonghi KG 79. Благодарение на двете шлифовъчни колела перфектно смила кафените зърна, кат...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина Delonghi Stilosa EC260.BK - 1

Кафемашина Delonghi Stilosa EC260.BK

289.00 лв.
Кафемашина Delonghi Stilosa EC260.BK Доставете си чаша еспресо с наситен аромат и копринен каймак. Прис...
Оценено на 0 от 5

През 80-те години компанията инвестира в реклами, като се лансира на международно ниво чрез важни спонсорства, включително Lotus, през сезоните 86-87 и 87-88 пилот на която е легендарния Аертон Сена. През 1986 година на пазара излиза Pinguino, синоним на преносим климатик. Бързо се превръща в емблематичен продукт на компанията, който влиза в домовете на милиони хора със своя дизайн и функционалност. В началото на 80-те години De` Longhi започва да продава продуктите си в Съединените щати. Успехът е толкова голям, че през 1985 година е открит първият чуждестранен клон в Ню Йорк.

Кафемашини DeLonghi

През 2001 година приключва придобиването на Kenwood, марка известна в цял свят със специализацията си в домакински уреди за приготвяне на храна. През същата година става и сливането с Ariete, произвеждаща уреди за кухнята, почистване на дома и гладене. Пак през 2001 година е обявено и листването на акциите на De` Longhi на борсата в Милано, признание показващо изключителния растеж на фирмата.

 

Кафемашини DeLonghi

Дебютът на De` Longhi в сектора на кафемашините се състои през 1993 година с модел Помпа, последван през 2003 година с пускане на пазара на първата напълно автоматична машина Magnifica. Технологическите иновации предизвикват силен интерес. Така през 20004 година е подписано историческото споразумение с Nespresso за дистрибуция на капсулни кафе машини. През 2007 година това споразумение довежда до появата на пазара на Lattissima, предназначена да се превърне в референтна точка в сектора на кафе машини за еспресо. Само четири години след пускането на първата напълно автоматична кафе машина De` Longhi се утвърждава като пазарен лидер в този сектор. През 2012 година компанията придобива безсрочен лиценз на марката Braun в сегмента на малките домакински уреди.

 

 

Кафемашини DeLonghi

През 2017 година De` Longhi сключва споразумение за притежание на 40% от швейцарската Eversys Group и с опция за останалите 60%. Това представлява навлизането на компанията в сектора на професионалните кафе машини за еспресо, с фокус върху напълно автоматичните модели и продуктовите технологични иновации. В 2020 година De` Longhi финализира придобиването на Capital Brands Holdings Inc, американска компания, световен лидер в сектора на персонални блендери с марките Nutribullet и Magic Bullet.

 

Кафемашини DeLonghi

Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Кафе машини DeLonghi при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Кафемашини DeLonghi

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!Кафемашини DeLonghi

Други категории