Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Lavazza Firma капсули

Лаваца Firma, кафето на няколко поколения щастливи хора по целия свят.

Брандове
Брандове
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Lavazza Firma капсули

Lavazza Firma капсули, магията на италианското еспресо. В Capsulissimo.com ще намерите съвместими капсули на системата Lavazza Firma®. Това е най-новата капсулна система от семейството на Lavazza®. Системата Lavazza Firma® е линия, предназначена за тези, които обичат високото качеството на кафе от бара, което е със силен и интензивен вкус.

Кафе капсули Lollo Oro 80 бр.

Капсули Lollo Oro 80 бр.

38.90 лв.
Кафе капсули Lollo Oro 80 бр. е еспресо с невероятен вкус. Смес от най-висококачествени зърна Арабика и...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Lollo Nera 80 бр.

Капсули Lollo Nera 80 бр.

36.90 лв.
Кафе капсули Lollo Nera 80 бр. е класически бленд, получен от балансираното смесване на подбрани сортов...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Toraldo Classico 100 бр.

Капсули Toraldo Classico 100 бр.

43.90 лв.
Кафе капсули Toraldo Classico 100 бр. Кафе със страхотен аромат и плътен, наситен послевкус с шоколадов...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Verzi Aroma Ricco 80 бр. - 1

Капсули Verzi Aroma Ricco 80 бр.

42.50 лв.
Кафе капсули Verzi Aroma Ricco 80 бр. e класическа смес от на най-добрата Робуста с фина Арабика, от ко...
Оценено на 0 от 5
Други категории

Предназначена да ви осигури удобство в кафе паузата по всяко време на деня. Системата Lavazza Firma можете да използвате във вашия дом, офис или заведение. 

Особености

Всичките капсули са под вакуум, за да се запази качеството на кафето непокътнато. При нас можете да намерите съвместими капсули за системата Lavazza Firma® на конкурентна цена, различни по марка, вид и интензитет. Докато си избирате любимото кафе от тази категория не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Кафемашини

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T.

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Lavazza Firma капсули при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. 

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Въпроси мнения и предложения

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!