Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Кафемашини Lavazza

Вечните кафе машини, качеството на италианското кафе.

Кафемашини вид
Кафемашини вид
Повече
Lavazza КАФЕ LAVAZZA

КАФЕМАШИНИ LAVAZZA Италианската компания LAVAZZA е създадена през 1974 година. Първият й продукт е маслен радиатор, който има огромен успех на пазара. Той е проектиран да посрещне енергийните нужди на семействата по времето на първата петролна криза. Радиаторът бързо навлиза в домовете на милиони семейства. През периода 1975 – 1980 години производствената гама се разширява и успехът и разпознаваемостта на марката растат.

Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie White

Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie White

228.00 лв.
Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie White машината и капсулата работят в синергия за да предоставят пер...
Оценено на 0 от 5
300 Classy Mini + Подарък 100 бр. капсули - 1
Оферта

Кафемашина Lavazza LB 300 Classy Mini + Подарък...

399.00 лв.
Кафемашина Lavazza LB 300 Classy Mini + Подарък 100 бр. капсули Лаваца по избор.
Оценено на 0 от 5
Кафемашина Lavazza LB 900 Classy Compact
-10%

Кафемашина Lavazza LB 900 Classy Compact

Original price was: 469.00 лв..Current price is: 420.00 лв..
Кафемашина Lavazza LB 900 Classy Compact е модерна и технологична кафе машина за офиса, която предлага...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина Lavazza LB 300 Classy Mini

Кафемашина Lavazza LB 300 Classy Mini

399.00 лв.
Кафемашина Lavazza LB 300 Classy Mini с 18 бара налягане, машината ще Ви приготви едно чудесно еспресо...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Red

Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Red

228.00 лв.
Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Red, машината и капсулата работят в синергия за да предоставят перф...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Green

Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Green

228.00 лв.
Кафемашина Lavazza A Modo Mio Jolie Green машината и капсулата работят в синергия за да предоставят пер...
Оценено на 0 от 5

От първите радиатори до електрически нагреватели с вентилатор и каталитични печки, нивото на ефективност и иновация се превръщат в запазена марка, характеризираща LAVAZZA. През 80-те години компанията инвестира в реклами, като се лансира на международно ниво чрез важни спонсорства, включително Lotus, през сезоните 86-87 и 87-88 пилот на която е легендарния Аертон Сена. През 1986 година на пазара излиза Pinguino, синоним на преносим климатик. Бързо се превръща в емблематичен продукт на компанията, който влиза в домовете на милиони хора със своя дизайн и функционалност. 

Кафемашини LAVAZZA

В началото на 80-те години De` Longhi започва да продава продуктите си в Съединените щати. Успехът е толкова голям, че през 1985 година е открит първият чуждестранен клон в Ню Йорк. През 2001 година приключва придобиването на Kenwood, марка известна в цял свят със специализацията си в домакински уреди за приготвяне на храна. През същата година става и сливането с Ariete, произвеждаща уреди за кухнята, почистване на дома и гладене. Пак през 2001 година е обявено и листването на акциите на De` Longhi на борсата в Милано, признание показващо изключителния растеж на фирмата.

Кафемашини LAVAZZA

Дебютът на LAVAZZA в сектора на кафемашините се състои през 1993 година с модел Помпа, последван през 2003 година с пускане на пазара на първата напълно автоматична машина Magnifica. Технологическите иновации предизвикват силен интерес. Така през 20004 година е подписано историческото споразумение с Nespresso за дистрибуция на капсулни кафе машини. През 2007 година това споразумение довежда до появата на пазара на Lattissima, предназначена да се превърне в референтна точка в сектора на кафе машини за еспресо. Само четири години след пускането на първата напълно автоматична кафе машина De` Longhi се утвърждава като пазарен лидер в този сектор. През 2012 година компанията придобива безсрочен лиценз на марката Braun в сегмента на малките домакински уреди.

Кафемашини LAVAZZA

През 2017 година De` Longhi сключва споразумение за притежание на 40% от швейцарската Eversys Group и с опция за останалите 60%. Това представлява навлизането на компанията в сектора на професионалните кафе машини за еспресо, с фокус върху напълно автоматичните модели и продуктовите технологични иновации. В 2020 година De` Longhi финализира придобиването на Capital Brands Holdings Inc, американска компания, световен лидер в сектора на персонални блендери с марките Nutribullet и Magic Bullet.

Кафемашини LAVAZZA

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Кафемашини DELONGHI при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт.

Кафемашини LAVAZZA

Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Кафемашини LAVAZZA

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории