Кафе miko

Едно невероятно кафе от Белгия, което доставя незабравимо удоволствие

Намалени продукти
Намалени продукти
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Кафе дози вид
Кафе дози вид
Повече
Кафе вид
Кафе вид
Повече
Кафе грамаж
Кафе грамаж
Повече
Смляно кафе вид
Смляно кафе вид
Повече
КАФЕ MIKO

Кафе Miko, една история която започва в Белгия, преди повече от два века с отварянето на магазин, в който продава кафе Лео Михилсен. След повече от 100 години фамилия Михилсен и неговата любов към кафето отварят Miko Roastery. От този момент фамилията е изцяло отдадена да купува, смесва и продава невероятно изпеченoто кафе Miko. 

Но

Това не беше трудна мисля, защото пристанището на Антверпен беше близо до тях, а това носеше и най-добрите сортове сурово кафе от цял свят. След още един век насам през 2005 година, наследници на фамилия Михилсен решават, че е време за нова промяна.

Кафе дози Miko Espresso Forte 100 бр.

Кафе дози Miko Espresso Forte 100 бр.

38.00 лв.
Дози Miko Espresso Forte 100 бр. висококачествен микс с кремообразна пяна и плътен вкус, идеално за есп...
Оценено на 0 от 5
Кафе капсули Miko 4U Espresso 96 бр.

Капсули Miko 4U Espresso 96 бр.

57.00 лв.
Кафе капсули Miko 4U Espresso 96 бр. висококачествен микс с кремообразна пяна и плътен вкус, идеално за...
Оценено на 0 от 5

Био продукти

Тогава те обръщат сериозно внимание на Био продуктите, както и на ангажимента да спрат експлоатацията на производителите на кафе в страни от третия свят и запазване на земята. Ражда се Био кафето Puro.  Промяната започва винаги първо у дома и за това тавана на фабриката е подменен със слънчеви панели за генериране на зелена енергия. От печенето на кафето се генерира топлина, която се използва за отопление на офисите на компанията. Puro е 100% био кафе. Любовта към чистата зелена планета създава Puro Fairtrade. 

Инвестиции 

Производителите от които купуват кафе, получават по-добро заплащане за него и разликата в парите инвестират в училища и големи подобрения в земеделието. 

За вас

В capsulissimo.com можете да откриете съвместими капсули за системата Caffitaly и хартиени дози на Miko, а от кафе Puro разполагаме с кафе зърна, хартиени дози, съвместими капсули за системите Caffitaly и Nespresso. Докато разглеждате сайта, не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Също така

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T..

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Lavazza Blue капсули система при поръчка над 80.00лв. за цялата страна.

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог

Намерете ни в социалните мрежи

За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Намерете ни в социалните мрежи

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории
ПРОМОЦИИ НА КАФЕТА