Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Кафе Starbucks

Американското кафе, известно по целия свят…

КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
КАФЕ КАПСУЛА СИСТЕМА
Повече
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Кафе дози вид
Кафе дози вид
Кафе вид
Кафе вид
Кафе грамаж
Кафе грамаж
Повече
Смляно кафе вид
Смляно кафе вид
Повече
КАФЕ STARBUCKS

Кафе Starbucks е основана през 1971 година. Нейни основатели са Зев Сигъл, Гордън Боукър и Джери Болдуин, които започват от пазара Пайк Плейс в Сиатъл. След 10-тина години, те продават компанията на Хауърд Шулц. 

Преустройство

Той пък от своя страна, след пътуване до Милано, решава да преустрои бизнеса от магазин за кафе на заведение в което се сервира кафе еспресо. Ролята му като изпълнителен директор на компанията от 1986 г. до 2000 г. довежда до огромно разширяване на бранда под формата на франчайз, първо в Сиатъл, а след това по западното крайбрежие на САЩ.  

Няма намерени продукти.

Команията

Орин Смит поема „кормилото“ на компанията от Шулц за 5 години и позиционира Starbucks като един от водещите играчи в частната търговия с кафе, правейки продажбите на около 5 милиарда долара. Главния изпълнителен директор от 2005 до 2008г. е Джим Доналд, които от своя страна организира широкомащабно разширяване на печалбите. Хауърд Шулц се завръща отново на поста изпълнителен директор по време на световната финансова криза през 2007 година и прекарва следващото десетилетие в увеличаване на пазарния дял на компанията и разширяване на нейните продажби.

Асортимент

Освен напитките и храна, много магазини предлагат и официалните стоки на Starbucks, като чаши, лъжички и преси за кафе. Също така кафе с марката Starbucks, сладолед и бутилирани студени кафе напитки се продават в магазините за хранителни стоки в САЩ и други страни. През 2020 година поради пандемията от Covid, компанията затваря всички кафенета в САЩ. С това си затваряне намаляването на приходите спадат с приблизително 10% в Америка и с 50% в Китай. В края на 2020 година Starbucks обяви, че планира да увеличи броя на заведенията си до около 55 000. В момента те са приблизително около 33 000.

Разпространение

Без съмнение Starbucks е една от най-разпознаваемите марки в света. Заведения с името на Starbucks можете да видите в почти всички европейски столици и по-големите градове в света. Със своята повече от 50 годишна история компанията е в челните класации на списание Форбс.

За вас

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно американско  кафе. Предлагаме Ви почти цялата гама от портфолиото на бранда.  

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. 

Също така

Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T..

Поръчка

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Lavazza Blue капсули система при поръчка над 80.00лв. за цялата страна.

Доставка

За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. 

Кафе новини

Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог

Намерете ни в социалните мрежи

За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Мнения, препоръки и въпроси

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Други категории