Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Кафемашини Illy

Illy е една от най-известните и престижни италиански марки кафе

Кафемашини вид
Кафемашини вид
Повече
Кафе Illy Кафемашини Illy

Кафемашини Illy съчетават традиция и иновация по най-добрия възможен начин. От 1933г. страстта към качеството е в основата на големия успех на кафето. Illy е една от най-известните и престижни италиански марки кафе и всеки ден до 5 000 000 чаши се консумират по цял свят. Това е резултат от строг процес на подбор, през които зърната трябва да преминат, за да отговарят на високите очаквания в ежедневното търсене. Деликатно изпечените кафени зърна Арабика убеждават с хармоничен и богат аромат и перфектно балансиран вкусов спектър, чието неизменно високо качество е оценено от ценителите на кафето по целия свят. Основано през 1933г. от Франческо Или, невероятен изобретател и бизнесмен. 

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Blue

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Blue

299.00 лв.
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Blue Новото издание на кафемашината  Iperespresso има още по-ко...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Red

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Red

299.00 лв.
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Red Новото издание на кафемашината  Iperespresso има още по-ком...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 White

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 White

299.00 лв.
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 White Новото издание на кафемашината  Iperespresso има още по-к...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Yellow

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Yellow

299.00 лв.
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Yellow Новото издание на кафемашината  Iperespresso има още по-...
Оценено на 0 от 5
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Black кафемашини

Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Black

299.00 лв.
Кафемашина за капсули Illy Francis Y3.3 Black Новото издание на кафемашината  Iperespresso има още по-к...
Оценено на 0 от 5

През 1935г. в Триест, градът на кафето, той разработва кафемашината “Illetta” – бабата на всички съвременни кафе машини за еспресо и системата за херметизиране на кафе зърната. Синът на Франческо – Ернесто основава първата кафе лаборатория в света. През 1974г. Illy патентова системата “ESE”, която е много популярна и днес. 

В днешни дни третото поколение на компанията поддържа тези така високи изисквания за качеството, които следват от кафеното зърно до чашата, задача, която Illy се ангажира да гарантира в дългосрочен план, за удовлетворението на клиента. Философията на компанията гласи:
“Да зарадваме всички онези хора по света, които обичат качеството на живот с най-доброто кафе, което природата може да предложи, подсилено с най-добрите технологии и стремежа към красотата във всичко, което правим“.

Кафемашини Illy

За да гарантираме, че получавате най-висококачествената смес от кафе, над 500 производителя на кафе и работници са включени в програмата за обучение на Illy, което насърчава събирането и обработката само на най-доброто зелено кафе. Впоследствие всяко едно зърно се анализира от електрона система, която елиминира несъответстващите или не напълно узрелите зърна. От пристигането на не изпеченото кафе до доставката в кутии, еспресото на Illy преминава през 114 проверки. Компанията работи неуморно, за да пренесе чаша италианско еспресо извън границите на Италия. 

Кафемашини Illy

От създаването си до сега Illy е успял да отвори над 250 магазина, разположени на 5 континента. Всеки един магазин е завладяващо място, проектирано според философията на компанията за устойчиво качество и предлага сетивно изживяване , идентично с това, което можете да опитата в родината му Италия, еспресо с интензивен, ароматен и балансиран вкус. Кафе, което гледа към целия свят, както и неговите зърна, които идват от Индия, Бразилия, Гватемала, Коста Рика, Етиопия, но не забравя италианските си корени, с които е изградило своята идентичност.

В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на това невероятно италианско кафе. Предлагаме Ви почти цялата гама от портфолиото на бранда.

За Capsulissimo.com

Кафемашини Illy

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: LavazzaKimboIlly, ALDA SpecialityCaffe VergnanoCuore Nero CaffeStarbucksCaffe MottaL’ORPedronPelliniBorboneToraldoCorsiniIl GattopardoGaggiaJulius MeinlDallmayrCafes RichardLolloBialetti и още много други. Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T.. Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. 

Възползвайте се от нашата безплатна доставка на Кафемашини Illy при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт. Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Кафемашини Illy

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Кафемашини Illy

Други категории