Caps_logo_on_dark_

КАПСУЛИ ЗА ВАШЕТО КАФЕ

Guzzini by Hausbrandt капсули

Еспресото, което ще ви отведе в слънчева Италия.

Намалени продукти
Намалени продукти
Кафе капсули по вид
Кафе капсули по вид
Повече
Брандове
Брандове
Повече
Guzzini by Hausbrandt капсули

Guzzini by Hausbrandt капсули, за едно невероятно италианско еспресо. В capsulissimo.com можете да откриете системата Hausbrandt EPICA®. Тази система EPICA (Easy Peel Italian Capsule) на Hausbrandt е първата напълно рециклируема капсула в съответствие с глобалните тенденции за зелена планета. Таза капсула предлага възможността да се насладите на най-добрите кафета в света, като включва 7 смеси на Hausbrandt. Компанията не само произвежда фините селекции от смеси кафе от цял свят, но и чай за системата EPICA, която е съвместима само с машината GUZZINI by HAUSBRANDT. При нас можете да намерите съвместими оригинлните капсули за системата Hausbrandt EPICA® на конкурентна цена. Hausbrandt е италианско кафе на повече от 130 години. Докато си избирате любимото кафе от тази категория не забравяйте да проверите ежедневния си късмет от нашето колело с награди.

Няма намерени продукти.
Други категории

За Capsulissimo, капсули за твоето кафе….

Ние сме нова бързо развиваща се онлайн платформа за кафе, чай, кафе-аксесоари и кафемашини www.capsulissimo.com . Предлагаме ви едни от най-известните брандове в този сфера: Lavazza, Kimbo, Illy, ALDA Speciality, Caffe Vergnano, Cuore Nero Caffe, Starbucks, Caffe Motta, L’OR, Pedron, Pellini, Borbone, Toraldo, Corsini, Il Gattopardo, Gaggia, Julius Meinl, Dallmayr, Cafes Richard, Lollo, Bialetti и още много други. Разполагаме и с богат асортимент от кафемашини на едни от водещите лидери в този бранш: Saeco, Philips, Gaggia, Delonghi, Lavazza, Capitani, Ascaso, Lelit, Wacaco, G.A.T.

Guzzini by Hausbrandt капсули

Capsulissimo е отлична възможност за бързо, лесно и сигурно пазаруване в интернет. За нас доволните клиенти са приоритет No 1. Предлагаме бърза доставка до вашият дом, офис или търговски обект. Възползвайте се от нашата безплатна доставка при поръчка над 80.00лв. за цялата страна. За ваше улеснение работим с двете най-големи куриерски компании у нас – Спиди и Еконт

Guzzini by Hausbrandt капсули

Всеки месец имаме различни промо оферти, а всеки ден можете да опитате късмета си на нашето колело с награди. Също така всяка седмица можете да прочетете любопитни и интересни факти за кафето от цял свят в нашия Блог. За любителите на социалните мрежи можете да ни последвате в Instagram, както и в facebook. Там първи ще разберете за нашите топ промоционални предложения.

Guzzini by Hausbrandt капсули

За всички ваши въпроси сме на разположение от Понеделник до Петък на тел.0885 55 84 84 (09:00-17:30), както и на имейл info@capsulissimo.com

Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!