Delonghi

Delonghi

De’Longhi италианските кафемашини… Италианската компания De` Longhi е създадена през 1974 година. Първият й продукт е маслен радиатор, който има огромен успех на пазара. Той е проектиран да посрещне енергийните нужди на семействата по времето на първата петролна криза. Радиаторът бързо навлиза в домовете на милиони семейства. През периода 1975 – 1980 години производствената гама се разширява и успехът и разпознаваемостта на марката растат. От първите радиатори до електрически нагреватели с вентилатор и каталитични печки, нивото на ефективност и иновация се превръщат в запазена марка, характеризираща De` Longhi. През 80-те години компанията инвестира в реклами, като се лансира на международно ниво чрез важни спонсорства, включително Lotus, през сезоните 86-87 и 87-88 пилот на която е легендарния Аертон Сена. През 1986 година на пазара излиза Pinguino, синоним на преносим климатик. Бързо се превръща в емблематичен продукт на компанията, който влиза в домовете на милиони хора със своя дизайн и функционалност. В началото на 80-те години De` Longhi започва да продава продуктите си в Съединените щати. Успехът е толкова голям, че през 1985 година е открит първият чуждестранен клон в Ню Йорк. През 2001 година приключва придобиването на Kenwood, марка известна в цял свят със специализацията си в домакински уреди за приготвяне на храна. През същата година става и сливането с Ariete, произвеждаща уреди за кухнята, почистване на дома и гладене. Пак през 2001 година е обявено и листването на акциите на De` Longhi на борсата в Милано, признание показващо изключителния растеж на фирмата.
Дебютът на De` Longhi в сектора на кафемашините се състои през 1993 година с модел Помпа, последван през 2003 година с пускане на пазара на първата напълно автоматична машина Magnifica. Технологическите иновации предизвикват силен интерес. Така през 20004 година е подписано историческото споразумение с Nespresso за дистрибуция на капсулни кафе машини. През 2007 година това споразумение довежда до появата на пазара на Lattissima, предназначена да се превърне в референтна точка в сектора на кафе машини за еспресо. Само четири години след пускането на първата напълно автоматична кафе машина De` Longhi се утвърждава като пазарен лидер в този сектор. През 2012 година компанията придобива безсрочен лиценз на марката Braun в сегмента на малките домакински уреди.
През 2017 година De` Longhi сключва споразумение за притежание на 40% от швейцарската Eversys Group и с опция за останалите 60%. Това представлява навлизането на компанията в сектора на професионалните кафе машини за еспресо, с фокус върху напълно автоматичните модели и продуктовите технологични иновации. В 2020 година De` Longhi финализира придобиването на Capital Brands Holdings Inc, американска компания, световен лидер в сектора на персонални блендери с марките Nutribullet и Magic Bullet.
В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на тези невероятни италиански кафемашини. Предлагаме Ви почти цялата гама от портфолиото на бранда.
Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Showing all 4 results, including child brands