Lelit

Lelit

Lelit кафемашини… Историята на индустрията на Castegnato започва през 1986 година. Тя е създадена благодарение на съпрузите Мария Белини и Едоардо Епис. Те започват своето предприемаческо приключение с производството на системи за гладене с марката L`Elettrodomestico Italiano. Семейство Епис имат четири сина – Емануеле, Джорджо, Марко и Мауро, които впоследствие се включват в семейния бизнес. Именно те разширяват производството, като навлизат в света на кафето. Така през 1998 година създават Gemme Italian Producers srl със седалище в Кастенято /Бреша, Италия/. За сравнително кратко време придават на компанията силно международно измерение. Само четири години след това, през 2002 година се ражда марката Lelit, за домакински уреди и потребителски кафе машини.
На 1 юли Gemme Italian Producers srl въвежда всички свои активи в новата италианска компания „Lelit srl a socio unico“ /това са точно 39 307 735 евро според финансовите отчети за 2021 година/, прехвърляйки я 100% на австралийския гигант Breville Group Iimited, на стойност 111,7 милиона евро. Според договорите сумата ще бъде изплатена една част в брой, а другата в акции. Продуктите, организацията и личните данни остават Lelit, които най-накрая идентифицират както марката, така и самата компания.
Успехът на инициативата е определен от служителите на намиращата се в Бреша компания. Те вярват в индустриалния проект и конкретно го подкрепят на пазарите в целия свят. Сътрудничеството между двете компании, Бреша и Австралия започва с голям ентусиазъм на екипи от италиански експерти, които веднага са оценени от Breville Group Iimited. Всички вярват, че това сътрудничество ще позволи реализацията на амбициозните планове за развитие, както и ще направи възможен достъпа до глобалната търговска инфраструктура на австралийския гигант.
Днес външния пазар, който представлява 80% от оборота на италианската група, отваря нови врати, като укрепва запазването на италианските продукти в определени географски области и обогатявайки клиентското портфолио. Въпреки че италианската организация има програма, пълна с възможности пред себе си, тя все пак ще остане здраво закотвена към ценностите, белязали нейните отлични резултати. Нейната мрежа от партньори, нейния отличен дизайн и производство, направени във фабриките в Италия, ще останат непроменени. Именно върху корпоративната структура, съставена от новия и единствен акционер Lelit srl, ще паднат ползите от придобиването, които не се ограничават само до възможните нови търговски споразумения. Всъщност ще се увеличи работната сила, която в момента има около 170 служители. И не на последно място ангажимента на фирмата към опазването на околната среда, демонстриран от многобройните екологични инициативи.
В нашия сайт можете да закупите и да се насладите на тази невероятна кафемашина. Предлагаме Ви различни модели на бранда.
Екипа на www.capsulissimo.com Ви пожелава приятно пазаруване!

Не бяха намерени продукти, отговарящи на критериите Ви.